Vendégkönyv

"Sziasztok!
Nem tudom, hogy van-e a tegnap előtti hangfürdővel összefüggése a tegnapi napom eseményeinek, de úgy gondolom igen. 
Ezért szeretnék egy kis köszönetet mondani nektek. 

Öt évente mindannyian megváltozunk, de én a saját életemben ezt erősen, és biztosan tapasztalom. Épp most vagyok egy öt éves periódusom végén, és éberen figyelem, mikor jön egy jel, egy új irány. Szerintem a tegnapi nap volt az elmúlt 5 évem legfontosabb napja. Olyan információk értek el hozzám egyszerre, ami nem csak hatalmas elengedés, megkönnyebbülés számomra, de az új utamat is megtaláltam, ami az elkövetkező 5 évemet biztosan meg fogja határozni. Ilyen erős hatások egy napon még sosem értek. Köszönöm még egyszer a csakra hangolást. Nem tudom, kinél hogyan hat, de nekem alapvető változásokat hozott. Év eleje óta várom, vajon mi lesz a változás, merre tart majd az életem, és nem is gondoltam, hogy ilyen egyértelmű, és örömteli formában érkezik majd meg. További nagyon sok sikert kívánok nektek ebben a gyógyító, inspiráló csodálatos munkában, kívánom, hogy másnak is ilyen megnyílást hozzatok a jövő felé. Áldás! (...)Használjátok nyugodtan, én tudom, hogy ez nagyon jó, amit csináltok, és adom hozzá a nevem. Hatalmas terhek kerültek le rólam, és új irányt vett az életem. Lehet, ez enélkül is bekövetkezett volna, de biztos, hogy sokkal lassabban, és ez most annyira erőteljes volt, hogy nem lehetett nem észre venni. Hajrá nektek, és tudjátok, hogy rajtatok kívül más is hisz bennetek!" 

Staudinger Nikoletta


"Nagyon szeretek Andreához járni mert mindig megnyugszom nála. Legbensőbb titkaimat is el tudom mondani neki mert tudom hogy tud nekem véleményt, tanácsot adni. Szeretem a gyakorlatokat, a hangtálakat , felfrissülök és szebbnek látom az életet, ezért járok én már több éve hozzá." 

M.I. 


" Azért szeretek ide járni jógázni, mert nagy bizalmam van az oktatóhoz. Amikor megismerkedtünk az első órán kikérdezett minden betegségemről, (mivel már nem vagyok fiatal) s hová járok azon kívül, hogy hozzá járok. A betegségem után nézett, a ahová járok oda is elment megnézni, hogy az milyen. Óra előtt megkérdezi van-e valami problémám s ahhoz igazítja az óra anyagát. Másik szempont, hogy megtanított elengedni a régi és mostani lelki problémáimat és azóta nagyon jól érzem magam. Remélem még sokáig lesz módomban, hogy járjak. " 

J.A.


"A hangtálak az első pillanatban magukkal ragadtak. Bevallom őszintén, először egy picit szkeptikus voltam azzal kapcsolatban, hogy hogyan is lehet hanggal masszírozni - de amint meghallottam az első hangot, magával ragadott. Sosem tudtam volna elképzelni, hogy ilyen földöntúli, csodaszép és megnyugtató hangokat lehet elővarázsolni egy egyszerűnek tűnő tálból. 
Nem csak a hang dolgozik rajtad, hanem a tál rezgése is. Kellemesen simogatja, nyugtatja a testet, miközben a hangok kipucolják a fejedből az összes negatív gondolatot, és megtöltik pozitív energiával az egész aurádat.
A másfél órás masszázsnak olyan erős lazító hatása volt rám, amit korábban soha nem volt alkalmam megtapasztalni ebben a fizikai testben. Mélyebb, mint a legmélyebb meditáció, mert erőlködés nélkül köt össze önmagaddal. 
Szívesen írnám fel receptre mindenkinek, de főleg a szkeptikusoknak!" 
G.A."Andit lassan két éve ismertem meg egy bikram-yoga klubban, ahol hangtálas meditációt, "hangfürdőt" tartott. Először a kíváncsiság vitt, majd a pozitív tapasztalatok tették rendszeressé órái látogatását. A közös meditációkon valódi ellazulás személyes élményeit és tapasztalatait minden alkalommal megbeszéltük. Rengeteg, hasznos visszajelzést kaptam, melyek mindegyike valós és használható volt. Nemrég térdfájdalmam kapcsán kerestem fel egy hangmasszázs igényével, ami egy újabb, teljesen más élményt adott. Maximális koncentrációval és az egyénre történő odafigyeléssel olyan bizalmi légkört teremtett, amiben a hangok nyugtató hatása és kellemes érzése hozzájárult a probléma és tünetei felismeréséhez, ami lehetővé tette a gyorsabb gyógyulást" 
Zsolt