Tevékenységeim


Lélekmasszázs - Ringatás


  Ez a kezelés egy manuál (kézi) terápia, mely tágabb értelemben a masszázsformákhoz tartozik, valójában egy lazítási technika, mely intenzíven hat a lelki egyensúly visszaállítására, ezért nevezik Lélekmasszázsnak. 


A valódi gyógyulást csak a szeretettel lehet elérni. A kezelés alatt a kezelt személyt szeretet, figyelem, gondoskodás, melegség veszi körül pont úgy, mint ahogy az anyaméhben volt. A pulzáló ritmikus ringás által az idegrendszerünk újra emlékezni fog erre a kellemes tapasztalatra, mely minden egyes sejtünk emlékezetébe bevésődött, " szeretnek engem, biztonságban vagyok". 

Csoportos és egyéni hangfürdő (hangmasszázs)


Vágysz a nyugalomra, néha egy kis zavartalan egyedüllétre?

Merülj a hangokban!
Úgy érzed, szétszakadsz a mindennapok elvárásaitól, munka, család, párkapcsolat elvárásaitól?
Szeretnél egy időre semmit tenni, csak feküdni és Magaddal lenni? Hagyni, hogy körül öleljenek a hangok, lágyan betakarva a Lelked?
A hangok segítik csökkenteni a stresszt, megváltoztathatják a tudatállapotodat. Segítségükkel kapcsolódhatsz a bensődhöz, a belső hangodhoz, ha ezt meghallod és hallgatsz rá, vezet Téged az életedben.

A hang egy olyan energiagyógyászati eszköz, amely megteremti azt a szent teret, amelyben az emberek képesek több szinten gyógyítani magukat. Nyugalmat, az öngyógyító folyamatokat segítik hangtáljaim rezgései.

Kirándulások szervezése


  A friss levegő, kiszabadulás a városból, számomra ez az igazi feltöltődés. 

Mikor a madarak csivitelése mellett gyönyörködhetek a zöld megannyi árnyalatában, amit a természet kikevert... Amikor a patak csobogása nyugalmat hoz a lelkemnek... Szóval ilyen kirándulásokat szervezek :-)