Hangfürdő - Hangmasszázs


   Általában csoportos hangfürdő-ként hirdetik, mikor az ember csak fekszik és a hangtálakat tőle távolabb szólaltatják meg. Jellemzően 1 órás időtartamban pihenhetünk a hangokban, rezgésekben.

   A masszázs megnyugtató hatását már egyre többen fedezik fel. A hangfürdő célja is a feszültség oldása. A tibeti hangtálak hangjai segítenek ellazulni, hogy egy nyugodt állapotba kerülj, ahol a rezgések által elindulhat a testi-lelki feltöltődés, egy belső utazás, öngyógyítás. Tulajdonképpen egy intuitív koncert, ahol a tálak mellett tingshaw (csengő), szélcsengők segítik a utazásunkat. A hangfürdő nagyon jó kiegészítője a jógának, meditációknak, mellyel egy tökéletes ellazulás érhető el, ami már magában is gyógyító hatású. Lehet témára hangolódva tartani vagy csak engedni, hogy a rezgések, hangok megtalálják hogy hol van leginkább szükség rájuk, a testednek-lelkednek.

Érdemes vizet bevinni a terembe, hogy az is átharmonizálódjon, illetve ha bealvós típus vagy :-), akkor egy könnyű plédet is.

Egyéni hangfürdőnek vagy ahogy én szeretem nevezni hangmasszázsnak hívják, mikor a tálakat a testedre is ráteszem és a tálak rezgését sokkal közvetlenebbül érzed meg.

A hangtálas kezeléseknél, mivel mérhető fizikai energia bevitelről van szó, a placebó-hatást kizárhatjuk.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede vízből áll és szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre. A bőrön keresztül hatolnak testünkbe a rezgések, eljutnak az izmokhoz, belső szervekhez, megmozgatva a sejtmembránt, így segítve a sejtek közötti áramlást és a méregtelenítő folyamatokat.

A hangmasszázs másik hatása, hogy a folyamatos felhangokban gazdag hangzás könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatja az agyat alfa, és théta hullámokkal rendelkező állapotba. Ez az alvás és ébrenlét közti nyugalmi állapot jótékonyan hat testi, lelki és szellemi működésünkre. Agyműködésünk kikapcsol minden készenléti, vagy stressz-állapotot. Megtörténik az elengedés, a teljes lazítás.

A hangtálakból egyenletes ritmusban áramló hang és rezgés segíti a szerotonin és az endorfin felszabadítását, és folyamatos szétáramlását is. Boldogságérzet árad szét bennünk. Az érzelmek harmonizálása által a test is egészségesebb lesz. Ahogy jobb hangulatba kerülünk, ahogy oldódnak a félelmeink, úgy ez a lelkiállapot a testet és a lelket is egészségesebb működésre hangolja. Pozitív hatást gyakorol az izomtónusra, a pulzusra, a vérnyomásra. Ennek következtében az immunrendszer aktivizálódik és beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

Más technikákkal kombinálva segíti a hozzáférést a sejtmemóriához, ezzel megnyitva az utat a betegségekben tárolt érzelmi stresszek oldásához, feldolgozását, elengedéséhez.

Az Ősbizalomhoz való viszonyunk rendeződik.

Itt szeretném megjegyezni, hogy a fent leírtak nem mindenkire és nem azonnal az első alkalommal tapasztalható.  Minden alkalom más. Eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy 3-5 alkalom elegendő, hogy elinduljon a változás. 

Jó szívvel ajánlom, ha:

 • szeretnél ellazulni , hogy életedben csökkenjen a feszültség, és keresed a megoldást,

 • szeretnéd önmagadat , és ezáltal környezetedet jobban megérteni,

 • szeretnéd eddig korlátozó problémáidat túlhaladni,

 • egy teljesebb életet akarsz élni, ahol lehet örülni,

 • már választottál egy spirituális ösvényt, de nyitott vagy annak kiegészítő támogatására,

 • és ha szívesen választasz egy ősi és egzotikus módszert arra, hogy önmagaddal jóban légy.


 • Mennyi alkalomra lehet szükség?

  Eddigi tapasztalat, hogy személytől, problémától függ a kezelések száma. Minimum 3 szükséges, hogy teljesen át tudd magad adni a rezgésnek. A probléma amivel jössz, annak lelki háttere már régóta benned van, idő kell(het) a megoldáshoz. Természetesen, ha már a döntést meghoztad, hogy már nincs szükséged rá, sokat segít a gyógyulásban. Általában 6-9 kezelés ajánlott, heti, kétheti vagy háromheti rendszerességgel, de semmi nincs kőbe vésve, a harmadik alkalom után már kialakul egy megérzés, egy bátorság, hogy merj nyugodtan hagyatkozni szíved hangjára.

  Ára: Adomány jellegű hozzájárulás, amennyit érzel, amennyit szánni tudsz rá. Időtartam 90-120 percig.

  Bejelentkezés:

  Telefonon: +36 70 978 0022

  E-mailen: sprokandrea.rezgesek@gmail.com

  vagy az űrlap kitöltésével.