Morizsön női Kör

    2015 december. Ez az a dátum, mikor eldöntöttem, hogy nőiségemmel kapcsolatban komolyabban foglalkozom magammal.

   Tisztítások, meditációk, tanfolyamok, tisztulások amik olyannyira megszólították szívemet, hogy feladatomnak kezdtem érezni, hogy minél több nőnek felnyithassam a szemét, hogy mennyire fontos a mai világunkban felvállalni, elfogadni, élni, megélni, hogy most női testbe születtünk.

   Ízlelgettem a gondolatot, majd egy YIN jóga alkalmával kaptam egy kártyát. A pontos szövegére nem emlékszem, de az alábbi Marianne Williamson idézet tükrözi:

A világ anyjai vagyunk...És itt az ideje, hogy ezért az erőért felelősséget vállaljunk, abbahagyjuk a férfi erővel való erőlködést, visszaadjuk a férfi erőt a férfiaknak és végre egyensúly szülessék. A személyes boldogságod titka abban van, hogy belépsz ebbe a női erőbe, és nem csak a személyes boldogságod függ ettől, hanem a kollektív boldogságunk, azaz a világ sorsa."

    Én a prevenció, a megelőzés híve vagyok. Amennyire lehet.... :-). Számomra nőnek lenni egy csodás szolgálat. Mivel már tudom, ha elnyomom magamban a iségemet, akkor növesztek valami mást, cisztát, tumort.... Mert a úgy van programozva, hogy növelje az otthon melegét, a szeretetet a szívekben és ha ez nincs meg, akkor egyéb úton növeszt.

Ezért egy MAGunkra figyelő, női részünket ébresztő csoportba invitállak.

 

    Segítségünkre lesznek a hangok, rezgések, specifikus jóga elemek, a csakrákkal kapcsolatos meditációk, élmény megosztások. Ezek segítségével keressük az elakadást magunkban.

  

      Ha meghoztad a DÖNTÉST magadért, a nőiségedért akkor szeretettel látlak!


Az összejövetelek 2x4 alkalommal, szombatonként lesz megtartva.

Első körben az első/alsó három csakrával és a szív csakrával foglalkozunk. Amíg az alsó csakrában elakadás van, az energia bármennyire szeretne felfelé haladni, nem tud. Ezért ajánlom az alsó csakrákkal való foglalatoskodást. DE a legfontosabbnak a SZÍVet tartom, így azzal mindig foglalkozunk, nyitjuk-nyitogatjuk, mert a szív ereje, fénye falakat tud ledönteni. És ehhez a mi falunkat is elkezdjük téglánként lebontani, hogy ön-MAGunk-Szeretete is reflektorfénybe kerülhessen. És ahogy a neve is mutatja, magába szívja a Felsőbb Énünk üzenetét, mert ő tudja, hogy lelkünk mire vágyik.

Hozz kényelmes öltözetet, vizet magaddal.

Ha úgy érzed csak 1-1 csakrával foglalkoznál a részvételi díj: 3.500,-/alkalom
Ha az összesre kíváncsi vagy, a négy alkalom egyben fizetve: 12.000,- /4 alkalom


                     

    Időpont: I. alkalom - 2018. november 25.  18.00-20.00 , további alkalmak december 2., 9., 16.                    

Cím:  1114 Bp., Bartók Béla út 51. fsz.2. , kapucsengő: 4


Részvételi szándékodat kérlek jelezd az alábbi űrlap kitöltésével vagy e-mailben:   morizson.kor@gmail.comMinimum 3 fő részvételével indul el a program.