Szerda esti megpihenés hangfürdővel

2017.05.14

Szerda.

Szabadulnál a szorongástól és a félelmeidtől? Letennéd a heti stresszt? Vagy csak egyszerűen egy kis nyugalomra, belső csendre vágysz? 

Egy hétköznap a BefogadóTérben, mikor hangtálak segítenek, hogy megpihenhess, letehesd mindazt amit épp tehernek érzel vagy megoldást kaphass kérdéseidre.
Te csak pihensz, megengedet magadnak a lazítást, beengeded a hangokat, rezgéseket és elindulsz egy utazással.
Hogy merre? Tőled függ, de itt esélyt kapsz, hogy közelebb kerülj lelkedhez, érzéseidhez. Szerettel várlak hangfürdőmön, ahol a hangtálak, koshik hagja, rezgése lesz társad az utazásban, a relaxációban.

A hangok, rezgések hatása :
A víz testünk minden pontján megtalálható, így a rezgésen keresztül sejtszinten, a sejtmembránt megmozgatva az egész szervezetben egy nagyon erőteljes anyagcsere folyamatot indít el. Ezáltal olyan helyekre is képes hatni, mint a csontok üreges részei és az izületek. A véráramon és a nyirokrendszeren keresztül, pedig minden szervre hat. Képes a pangó területeket ismét a véráramba visszaállítani, s ez által szépen, fokozatosan feloldja a fizikai blokkokat és elindítja a test öngyógyító folyamatait.
További hatások:
• Test és tudat mély ellazulása
• Szorongások csökkenése
• (Ön)bizalom és biztonságérzet növekedése
• Fizikiai tünetek javulása
• A belső harmónia, nyugalom és "egész-ség" megteremtése

A hangok segítenek csökkenteni a stresszt, megváltoztatják a tudatállapotot. Segítségükkel kapcsolódhatsz a bensődhöz, a belső hangodhoz, ha ezt meghallod és hallgatsz rá, vezet Téged az életedben.

A hang egy olyan energiagyógyászati eszköz, amely megteremti azt a szent teret, amelyben az emberek képesek több szinten gyógyítani magukat.

Bejelentkezés szükséges az info@rezgesek.hu vagy 06 70 978 0022 telefonszámon

Hozzájárulás: 2500 Ft
Időpont: szerdánként 18:00-19:30
Érkezés: 17:45-től
Cím: BefogadóTér, XIII. Hollán Ernő u. 8. I/2., 105 kapucsengő

Szerettel látlak!