Meditáció a Tiszta Női Létért

2017.12.08

December 8. 18.00-21.00

Egy meditáció, ahol hangtáljaimmal segítek az ellazuláshoz.

Kedves Nő Társam!


Ez a program Neked és Érted van! Olyan sokat dolgoztunk már magunkon és Nőiségünkön, hogy lehet már csak egy Szikra hiányzik ahhoz, hogy megéljük Tisztán, Örömben, Egész-s-Égben Női Létünket. Ha úgy érzed van még mit oldani, tisztítani, letenni, áthangolni, behívni, akkor szeretettel várlak
meditációra a Tiszta Női Létért,


2017. december 8-án, pénteken, 18 -21 óra között,Szűz Mária Szeplőtlen Fogantatásának Napján. 


A Nő a Kapu, melyen keresztül kiárad a Szeretet Fénye a Teremtésbe, a Világba. A Nő képes kinyitni a Lélek Kapuját, belevetítve saját Szer-elem-ét.
Segít a Férfinak, a Gyermeknek, a Nőtársaknak Önmagukra és a Szeretet Útjára rátalálni és azon maradni. Ez a képesség mindnyájunkban benne van, de még nem mindenki működteti.Az időpont nem véletlen! Ezen a napon ünneplik Mária Szeplőtlen Fogantatását, ami arra utal, hogy Mária már Anna méhében való fogantatásától mentes volt az egész emberiséget terhelő eredendő bűntől. Mária kiválasztatott arra, hogy Krisztus megtestesülésének edénye legyen, éppen ezért szeplőtelennek kellett lennie. Lelkében minden Nő ezt őrzi! A meditáció alatt erőteljes energetikai tisztításon megyünk keresztül feloldva a Lelkünket még terhelő ez életbeli és az előző életeinkből visszamaradt negatív hatásokat. Ez lehet az elszenvedett sérelem, de az általunk okozott vétek is. Részletesen megyünk végig az egyes csakrákon, kitisztítva a lerakódott félelmeket, fájdalmakat. Tisztítjuk a DNS-ben raktározott negatív kódokat.Kioldjuk a generációs mintákat, hogy tiszta lappal indulhassunk saját életünk formálásában. Behívjuk az Anyai ágban rejlő Női erőt-energiát.Felvállaljuk Női Létünk Valódi, Tiszta Szerepét. Bekérjük a Nőiséget segítő Angyalok útmutatását, energiáját.Olyan Női minőségeket aktiválunk, amelyek a gyakorlatban segítik hétköznapi életünket. A csoportot egyszerre érzékelem, de a folyamatot egyénenként is ellenőrzöm. Tisztán látó, halló, érző képességeimmel a "rejtett" blokkokat is meglelem. Médiumi közvetítéssel adom át a szükséges tanításokat.A meditáció komoly munkát kíván, kérlek akkor gyere, ha kellőképpen elszánt vagy a változtatásra, ha késztetést érzel Női Léted magasabb szintre való emelésére!
Az energetikai tisztításban Hegedüs György kollégám segít. Az oldásokat hangfürdő kíséri. A megfelelő rezgést Sprok Andrea intuitív hangtál zenéje biztosítja. Nőiségre ható aromaterápia mélyíti a folyamatokat Duka Annamária Selina közreműködésével.

Cím: MásTér, V. kerület, Kossuth Lajos u. 14-16. I/1. 70 kapucsengő.

Részvételi díj: 5.000 Ft.
Részvételi szándékodat kérlek emailben jelezd minél hamarabb vagy itt nálam: