Jóga és kirándulás

2019.04.19

Kedves Barátaim, Követőim!

A tavasz illata leng már körbe minket. Lehet már vágyódsz ki a természetbe, a zöldbe, érzed, hogy Kikelet van. Kizöldül a természet, csiripelnek a madarak, napsugár melegíti a földet és a téli otthon ülésből kivágyódik az ember lelke a szabadba.

Szeretettel hívlak az idei első olyan kirándulásomra, ahol jógával kezdünk, majd egy könnyed séta után jógával fejezzük be a programot.

Ez egy küönleges nap, mert Telihold lesz.

Teliholdkor legintenzívebb a Hold energiája, hatással van az emberekre és más élölényekre egyaránt, ekkor érzékenyebbek ingerültebbek vagyunk. Ilyenkor eluralkodik az agresszió, szenvedély és szinte ösztönösen cselekszünk. Legtöbben ilyenkor alvászavarokkal küszködünk

Viszont ez az a nap, amikor érdemes új dolgokat, terveket elindítani.

Ha szeretnéd tüdődet átlélegezni, megmozgatni magad a friss levegőn, hogy újult erővel feltöltekezve léphess tovább, itt a lehetőség!

Tervezett program:

Találkozó a Flórián Üzletház előtti parkolóban. Onnan telekocsis megoldással indulunk a Dera-szurdokba. A koordináták, ha valaki a szurdoknál csatlakozna hozzánk: N47 41.090 E18 55.187

Itt a tisztáson 45-50 percben átmozgatjuk magunkat, légzőgyakorlatokat végzünk, kapcsolódunka természethez.

Miután elpakoltuk a cuccainkat a kocsikba, elindulunk a kb. 2 órás könnyű sétánkra. Ha valaki szeretne a forrás vizéből vinni magával, annak érdemes palackot hozni.

Majd egy újabb átmozgató jóga foglalkozás következik 45-50 percben. Ha kedvünk tartja eszünk-iszunk-beszélgetünk a végén.

Indulás hazafele.

Szeretettel látok mindenkit, de a program nem a rohanásról fog szólni, hanem inkább a 'kettőt előre egyet hátra' lesz a jelszavunk. Figyeljük a természetet, figyelünk egymásra, ha valaki csendben menne végig, lehetősége meglesz. Kutya csak előzetes egyeztetés után jöhet. Ez egy nem dohányzó program, kérlek tarts cigi böjtöt, erre a néhány órára!

Szeretettel várok teljesen kezdőket is, egyszerű gyakorlatok lesznek, a túra könnyű.

Amit érdemes hoznod:

  • polifoam vagy pléd, amit nem sajnálsz ha koszos lesz
  • szendvics, víz, rágcsa
  • nyitottság, mosoly, vidámság

Jelentkezés: sprokandrea.rezgesek@gmail.com - Név, telefonszám megadásával

A jóga tervezett helyszíne: (idő kell a betöltéshez)

https://earth.google.com/web/@47.6845998,18.9188012,271.36590318a,0d,60y,304.64746902h,69.04961867t,0r/data=CgAiMAosQUYxUWlwTU5MU2F3WmowcjBBbkczSTFfVTFIcWNyYVRDLVR3SV80M2psRGsQBQ

A túráról: https://www.turautak.com/cikkek/turautak/dera-patak-szurdokvolgye--pilisszentkereszti-szentkut-tura.html

Hossz: kb. 6km

Utazás: Telekocsis megoldással. Akiknek van autójuk, helyet adnak azoknak, akiknek nincs. E-mailben lehet jelezni, hogy mennyi helyet tudsz biztosítani az autódban. Ha nincs autód, azt is írd meg.

Találkozó: 2019. április 19., péntek, 9 órakor, Flórián Üzletház, Vörösvári úti parkoló, a nem fizető rész. (az 1-es villamosmegállóval majdnem szemben)

Költség: Benzinköltséghez hozzájárulás

Visszaérkezés: 17:00 - 18:00
Jelentkezési és lemondási határidő: program előtti nap 19:00

Létszám: minimum 3 jelentkező esetén tartom meg a programot

Szeretettel:

Andrea

Ha bármilyen kérdés van, keress nyugodtan a 06 70 978 0022-es telefonszámon vagy írj e-mailt!