Januári hangfürdőim témája

2017.01.17

A januári hangfürdőimen, szerintem a legfontosabbal, a szívünkkel foglalkozunk, arra hangolódunk. Még mindig :-). Mert hiszem, ha mindenki célja a boldogság, az öröm, a szeretet, akkor tényleg a Szer - Etet. Szerelmeseknél lehet észrevenni, hogy az étvágy alább hagy, mert akkor nem az étel energiája, hanem a szeretet energiája a forrás.
Szeretni szívből érdemes.

Minden szervünknek van egy frekvenciája. A szívünké a legnagyobb. A szívünk érzésekkel "beszél" hozzánk. Ha szívünk bezárt vagy szívünk kapuja zárva, akkor nincsenek érzéseink, nem tudunk sírni, nevetni.

A szeretet nagyon fontos életünkben. Amikor szeretet van az életünkben sokkal jobban érezzük magunkat. A szeretet gyakran feltételekhez kötött vagy másoktól függ, ezért a veszteség mély fájdalmát éljük meg, amikor nincs más aki viszont szeressen. Általában mindenki keresi a boldogságot, de nem találja, mert nem tudja, hol lehet.
A boldogságunk mások boldogságában rejlik.
Adjuk meg másnak a boldogságot, és mi is megkapjuk a magunkét.

Ha két olyan ember találkozik, akik inkább adni szeretnek, mint elfogadni, akkor elzárják magukat az ajándéktól, az örömtől, a másik szeretetétől.
Bátran nyissuk meg szívünket és éljünk Szeretetben!
Hangfürdőimen ezeket a zárt kapukat próbáljuk a hangok, rezgések segítségével egyre jobban kitárni. Mert ha szívünk nyitva könnyebben befogadjuk, elfogadjuk a szeretet energiáit.

Szeretettel várunk!

Folyadékot érdemes behoznod a terembe, illetve ha bealvós típus vagy :-), akkor egy könnyű plédet.

Időpontok: 01.22., 01.29. vasárnap, 11.30-12.45, Érkezz időben, pontosan kezdünk!
Helyszín: Hattyúház, Bikram Jóga Stúdió, 1015 Bp., Hattyú u. 14., IV. emelet

Részvételi díj: 2.800,- Ft