HANGolódj magadra - Szerdánként a BefogadóTérben

2017.03.27

HANGolódj rá magadra!


Szeretnél eltölteni magaddal másfél órát zavartalan környezetben?
Szeretnél egy időre semmit tenni, csak feküdni és hallgatni valami új hangot? Itt lehetőséged van erre.
Nem tudhatom, mit hoz ki belőled a hangfürdő, de az én szemeim könnybe lábadnak az első kongatástól és a szívem megtelik melegséggel.
Bármi megtörténhet veled, attól függően, hogy épp milyen hangulatban jössz: sírhatsz, mérgelődhetsz, feszenghetsz, alhatsz, akár ki is mehetsz a szobából...
Egy biztos, a hangok hatással lesznek rád!
Hangolódj magadra a pihentető hangfürdőn a BefogadóTérben!

A hang egy olyan patakon folyik keresztül, ami a fülben ered és a szívbe torkollik. Amit a füleden beengedsz, az a szívedben fog gyűrűzni.


Hozzájárulás: 2800 Ft
Következő alkalmak 2017. április 5.,19.,26.                                                                               Kezdés: 18:00-19:45
Érkezés: 17:45-től
Cím:  BefogadóTér, XIII. Hollán Ernő u. 8. I/2., 105 kpcs.                   

Érdemes magaddal vizet hozni.

Bővebben a hangfürdőről:

A masszázs megnyugtató hatását már egyre többen fedezik fel. A hangfürdő célja is a feszültség oldása. A tibeti hangtálak hangjai segítenek ellazulni, hogy egy nyugodt állapotba kerülj, ahol a rezgések által elindulhat a testi-lelki feltöltődés, egy belső utazás, öngyógyítás. Tulajdonképpen egy intuitív koncert, ahol a tálak mellett tingshaw (csengő), Koshik segítik a utazásunkat. A hangfürdő nagyon jó kiegészítője a jógának, meditációknak, mellyel egy tökéletes ellazulás érhető el, ami már magában is gyógyító hatású.A csoportos hangfürdőn a földön fekszetek és pihentek. Én pedig az előttem lévő hangtálakat hozom rezgésbe. 
Neked nincs más dolgod, mint feküdni, pihenni, aludni, hallgatni a hangokat és megérezni a rezgéseket! :-)
Lehet témára hangolódva tartani a hangfürdőt vagy csak engedni, hogy a rezgések, hangok megtalálják hogy hol van leginkább szükség rájuk a testednek-lelkednek.

Jó pihenést!