Hangfürdő a Nőiséghez

2017.11.25

November 25. Szombat 18.00-20.00

Az ősi, nőközpontú társadalmakban különleges tisztelet övezte a nőket és anyákat, az őskori és ókori népek istennőket tiszteltek, és a Földanya kultuszában éltek. Az ásatásokon előkerült dús idomú szobrok is a nőiség és anyaság felmagasztalásáról tanúskodnak. A társadalom és család pillére a nő volt, sőt, még a mindennapi élet ciklusát is egy női égitesthez, a Holdhoz igazították.

Manapság már nagyon kevés nő éli a nőiséggel járó csodát. Előtérbe került a karrier, a szingliség, és idővel talán nőgyógyászati problémák alakulnak ki. Ennek egyik alapproblémája lehet, hogy nincs felvállalva a nőiség, és mivel az elnevezési is magában rejti, hogy a NŐ növel pl. az otthon melegét, ha ez nincs meg, akkor mást növeszt, például valamilyen daganatot.

Igen, műtétekkel lehet ezen segíteni, de míg a hozzáállásunk nem változik ahhoz, hogy most női testbe születtünk, kiújulhat újra a probléma vagy egy másik komolyabb...

És amíg mi nők nem a helyünkön állunk, a férfi sem tud beállni az ő helyére és idővel felbomolhat a párkapcsolat.

Minden életszakasznak meg van a saját 'tanulási' feladata.
Speciális hangfürdőmön az egyes alkalmakon egy-egy csakrán megyünk végig, a hozzá kapcsolódó "feladatokkal', jóga gyakorlatokkal és meditációval, légzésekkel kerülünk közelebb nőiségünkhöz.

Célom a szem felnyitása, és az első lépések megtétele a bennünk élő NŐ felfedezéséhez.

2015 december. Ez az a dátum, mikor eldöntöttem, hogy nőiségemmel kapcsolatban komolyabban foglalkozom magammal.

Tisztítások, meditációk, tanfolyamok, tisztulások amik olyannyira megszólították szívemet, hogy feladatomnak kezdtem érezni, hogy minél több NŐnek felnyithassam a szemét, hogy mennyire fontos a mai világunkban felvállalni, elfogadni, élni, megélni, hogy most női testbe születtünk.

Ízlelgettem a gondolatot, majd egy YIN jóga alkalmával kaptam egy kártyát. A pontos szövegére nem emlékszem, de az alábbi Marianne Williamson idézet tükrözi:

Én a prevenció, a megelőzés híve vagyok. Amennyire lehet.... :-). Számomra nőnek lenni egy csodás szolgálat. Mivel már tudom, ha elnyomom magamban a NŐiségemet, akkor növesztek valami mást, cisztát, tumort.... Mert a NŐ úgy van programozva, hogy növelje az otthon melegét, a szeretetet a szívekben és ha ez nincs meg, akkor egyéb úton növeszt.

Ezért egy MAGunkra figyelő, női részünket ébresztő csoportba invitállak.

Segítségünkre lesznek a hangok, rezgések, specifikus jóga elemek, a csakrákkal kapcsolatos meditációk, élmény megosztások. Ezek segítségével keressük az elakadást magunkban.

Ha meghoztad a DÖNTÉST magadért, a nőiségedért akkor szeretettel látlak!

Az összejövetelek 2x4 alkalommal, szombatonként lesz megtartva.

Első körben az első/alsó három csakrával és a szív csakrával foglalkozunk. Amíg az alsó csakrában elakadás van, az energia bármennyire szeretne felfelé haladni, nem tud. Ezért ajánlom az alsó csakrákkal való foglalatoskodást. DE a legfontosabbnak a SZÍVet tartom, így azzal mindig foglalkozunk, nyitjuk-nyitogatjuk, mert a szív ereje, fénye falakat tud ledönteni. És ehhez a mi falunkat is elkezdjük téglánként lebontani, hogy ön-MAGunk-Szeretete is reflektorfénybe kerülhessen. És ahogy a neve is mutatja, magába szívja a Felsőbb Énünk üzenetét, mert ő tudja, hogy lelkünk mire vágyik.

Hozz kényelmes öltözetet, vizet magaddal.

Ha úgy érzed csak 1-1 csakrával foglalkoznál a részvételi díj: 3.500,-/alkalom
Ha az összesre kíváncsi vagy, a négy alkalom egyben fizetve: 12.000,- /4 alkalom

Időpont: I. alkalom - november 25. 18.00-20.00 , további alkalmak december 2., 9., 16. Cím: 1114 Bp., Bartók Béla út 51. fsz.2. , kapucsengő: 4

A világ anyjai vagyunk...És itt az ideje, hogy ezért az erőért felelősséget vállaljunk, abbahagyjuk a férfi erővel való erőlködést, visszaadjuk a férfi erőt a férfiaknak és végre egyensúly szülessék. A személyes boldogságod titka abban van, hogy belépsz ebbe a női erőbe, és nem csak a személyes boldogságod függ ettől, hanem a kollektív boldogságunk, azaz a világ sorsa."

Részvételi szándékodat kérlek jelezd az alábbi űrlap kitöltésével vagy e-mailben: morizson.kor@gmail.com
Minimum 3 fő részvételével indulunk el.