Hangfürdő a megÉRZÉS jegyében

2017.05.06

Május

Érzések és érzelmek

Nálad van különbség a két szó között?

A mostani hangfürdőn (is) az érzés lesz a középpontban. Milyen érzest kelt benned, mikor meghallod a hangokat? Hova hat? Lehet libabőrös leszel mert annyira megérinti szívedet, lehet egy feszültség oldódik, és sírhatnékod támad. Akkor engedd meg magadnak, mert a sírás egy nagyon jó feszültségoldó reakciója a testünknek. Merd elengedni és megÉREZNI milyen felszabadultan lenni. Engedd szíved rezdülését!

A hangok, rezgések érzéseidre hathatnak. Bár lehet úgy érzed majd, hogy semmit nem érzel, de ettől még hatással vannak rád. Lehetőséged lesz testközelből megérezni a tálak rezgését ezért kiscsoportos lesz az alkalom, belejentkezés szükséges!

És most Telihold is lesz. Ilyenkor talán fáradtabb, álmosabb, nyűgösebb lehetsz. Ha vágysz egy kis nyugalomra, gyere és adj egy kis pihenőt magadnak!

A hangok segítenek csökkenteni a stresszt, megváltoztatják a tudatállapotot. Segítségükkel kapcsolódhatsz a bensődhöz, a belső hangodhoz, ha ezt meghallod és hallgatsz rá, vezet Téged az életedben.
A hang egy olyan energiagyógyászati eszköz, amely megteremti azt a szent teret, amelyben az emberek képesek több szinten gyógyítani magukat.

Bejelentkezés:  info@rezgesek.hu vagy 06 70 978 0022
Hozzájárulás: 2500 Ft
Időpont: 2017. május 10.. szerda 18:00-19:30
Érkezés: 17:45-től
Cím: BefogadóTér, XIII. Hollán Ernő u. 8. I/2., 105 kapucsengő

Szerettel látlak!

Sprok Andrea