4 őselem a szerdai hangfürdőn

2017.05.25

Május 25-én Újhold.

És ha már Újhold. Az előtte és az utána lévő napokban is érezhető hatása, így a szerdai hangfürdőkön ( 05.24., 05.31., 06.01., 06.08.) újra a 4 őselemmel foglalkozunk, hogy megnézzük milyen a kapcsolatunk velük, egyensúlyban vannak-e, és ha szükséges kibékítsük egymással őket. Szervezetünk az egyensúlyra törekszik, és ha már nem tud megbirkózni vele jelzéseket ad. Először csak a hangulatunkban vehetünk észre változást, később már akár betegségként adja tudtunkra, hogy változtassunk valamin. Bővebben ide kattintva olvashatsz az elemekről. Első alkalom a vízé.

Cím: BefogadóTér XIII. Bp., Hollán E. u. 8. I/2., 105 kapucsengő 

Időpont: 18.00-19.30-ig. Érkezés 17:45-től

Hozzájárulás: 2.500,-/ alkalom vagy egybe fizetve a 4 alkalom: 8.000,-

Szeretettel látlak!

Víz

Az első őselem, amivel fizikailag találkozunk, még édesanyánk pocakjában. Az ősbizalmat adja későbbi életünkben.
Milyen víz áll közel hozzád? A tenger, a , a patak? Vagy esetleg irtózol tőle? Fél-elem van benned?

A víz információ hordozó, amit Emoto is kimutatott
(https://a-viz.blogspot.hu/). Érdemes elolvasni, ha még nem ismernéd!

A hangok segítségemre lesznek, hogy a napi stresszt letedd, hogy tested megkönnyebbülve a tehertől befogadja a tálak rezgéseit, amik életerővel, energiával töltik fel sejtjeidet, hogy frissen indulhass a következő napnak.


TŰZ

A második alkalom a TŰZé
Mi jut róla eszedbe?
A szerelem tüze? Vagy talán egy természeti tűz? Vagy az alkotás szenvedélyének tüze? Netán a harag tüze? Vagy csak szimplán a meleg, a forróság?
Milyen érzést vált ki belőled? Meleget, örömöt, dühöt, haragot?

"Van egyfajta tűz és indulat, melyet nem a pillanat varázsa fűt, nem az érzékek és a kíváncsiság, nem az önzés és a becsvágy szítanak, nem, van egyfajta végzetes parázslás az emberi életben, melyet nem oltanak el megszokás és unalom, nem olt ki a beteljesülés, sem a kacér kíváncsiság, nem tud eloltani a világ, igen, mi magunk sem tudunk eloltani." Márai Sándor

Ha úgy gondolod nem tudsz lelkesedni vagy esetleg kihunyt a láng, ami lobogott benned és változtatnál ezen, a mostani hangfürdőn a parazsat igyekszünk felszítani, ami még benned él, hogy lelkesedésedet, örömödet átadhasd másoknak. Légy példa! Hogy lehet szenvedélyből, örömből, lelkesedésből élni. Ha másoknak adsz, a te lelkesedésed is csak egyre nő. Ez a TŰZ, a minket éltető életenergia, ami nélkül lélektelenül vagyunk e világon.

Mert ahol a szenvedélyed, amiben jó vagy, az a feladatod itt a Földön.


A hangtáljaim hangjai, rezgései segítik utazásunkat...amennyire megengeded, beengeded. 

FÖLD

A harmadik alkalom a FÖLD elemé.

Feltárhatod, hogy milyen fájdalmas emlékeket, sérelmeket, félelmeket, küzdéseket söpörtél a szőnyeg alá, ami megmutatná most magát, hogy a FÖLD segítségével begyógyíthasd a sebet. Fájdalmas, de amíg a tudatalattidban ott van, addig nem tudsze gy idő után tovább haladni, mert visszatart.

Ha talán szíved jelez, akár egy gondolat formájában, akkor megérett az idő, hogy dolgozz egy félelmeddel, hogy tovább indulhass utadon.

LEVEGŐ

A negyedik alkalom a levegő elemé. Szellő, tornádő... mi jut róla eszedbe? 

Az első levegővétel...talán nem emlészel rá, pedig egy új, különleges élmény volt. 

Gondolj vissza arra a pillanatra, mikor kimész az erdőbe, tüdődet megtöltöd friss levegővel és minden rossz gondolat elszáll. A levegő elem hozza a változást, képes átalakítani a negatívat pozitívvá. Segít a tanulásban. Támogatja a tudat rugalmasságát és a döntési képességet. Megtalálhatod általa még nehéz helyzetben is a szépet. Abban is segít, hogy új irányokat vehess, és a dolgokat különböző távolságokból szemléld, s így tudást és megértést halmozz fel. A levegő elemtől függ, hogy a negatív érzelmek milyen gyorsan alakulnak át pozitívvá.