HangONG - 2017.02.26.

Újhold hangfürdő a BefogadóTérben


A masszázs megnyugtató hatását már egyre többen fedezik fel.

A hangfürdő célja is a feszültség oldása. A tibeti hangtálak hangjai segítenek ellazulni, hogy egy nyugodt állapotba kerülj, ahol még a hangok, rezgések is segítik a testi-lelki feltöltődést, egy belső utazást, az öngyógyulást.

A hangfürdő tulajdonképpen egy intuitív koncert, ahol a tálak mellett tingshaw (csengő), Koshik, gong segítik a utazásunkat.

A csoportos hangfürdőn kényelmesen pihensz a talajon. A meditáció vezetője pedig az előtte lévő hangtálakat hozza rezgésbe.
Neked nincs más dolgod, mint feküdni, pihenni, aludni, hallgatni a hangokat és megérezni a rezgéseket! :-)


Különösen ajánljuk, ha
• sokat szorongsz és keresed a nyugalmat,
• kimozdulnál már egy régóta fennálló helyzetből,
• stresszes az életed és letennél belőle

• valami hiányzik az életed bármely területén.


A részvételhez az alsó korhatár 12 év.

A mostani hangfürdő különleges lesz, mert vasárnap Újhold.

A Hold energiáit már őseink is felismerték. Minden holdfázisnak meg van a maga, sajátos energiája. Újholdkor például, ahogy a neve is mutatja, az új dolgokhoz, új kezdetekhez kapunk plusz energiát, támogatást az égiektől. Ilyenkor érdemes tervezni magánéletben, és üzleti életben is.

Ezen a napon nagyon jó a böjtölés, mert a szervezetünkből könnyebben tudnak távozni a méreganyagok, mert ekkor a legmagasabb a méregtelenítési készsége.

Tehát ez a megújulás ideje, ilyenkor könnyebb az új dolgok felé lépni, és ezáltal előmozdítani a gyorsabb pozitív változások megjelenését.

A megújuláshoz persze először a régi rossz mintákat, visszahúzó energiákat kell elengedni, hogy helyet csináljunk, mindannak a jónak, vágyott dolognak amit szeretnénk beengedni az életünkbe.

A vasárnapi hangfürdőnk ebben lehet segítségedre. Talán megfigyelhető, ha könnyedebb az ember, nem görcsöl rá dolgokra, az áramlás is szabadabban, szabadon mozog, nincs akadály, görcs, ami megállítja.

Gong, hangtálak, koshik lesznek segítségünkre, hogy a hangok, rezgések szárnyán egy más' világba nyerhess bepillantást, így akár egy másik nézőpontból láss meg dolgokat.

A hangfürdőt vezeti: Lukács István (gong) és Sprok Andrea (hangtálak)

https://www.befogadoter.hu/kiemelt-esemenyek

A részvételi díj elővételben: 5.000.-Ft, a helyszínen:5.900.-Ft 

Időpont: 2017.02.26. 16:00-18:00

Cím: Budapest, Hollán Ernő u. 8., I. emelet, 105-ös kapucsengő

Mindenki kap meglepetés üzenetet