Magamról

    Szeretettel köszöntelek!

Emlékszem, mikor még kicsi voltam, talán óvodás, azt 'gondoltam', hogy minket valaki felülről rakosgat ide-oda, terelget, irányít mint egy sakkfigurát.

Vallom, hogy nem vagyunk egyedül. Hogy van körülöttünk valami, ami segít, irányít, mutatja az utat, ha észrevezsem a jeleket, de nem helyettem cselekszik. Rá kell(ett) ébrednem, hogy az eseményeket 'tudatosan' irányítom. És ha vállalom, hogy "Ezt én tettem", akkor lesz erőm változtatni rajta. Hiszem, hogyha az élet nehézséget ad, abban ott van a szépség, amit észre kell vennem. És ha megláttam, máris más a hozzáállásom a történtekhez, és ez a megváltozott hozzáállás, megváltoztatja a lelkiállapotomat is. Hogy egy 'klasszikust' idézzek :-):    " A hozzáállásoddal van baj McFly"

Segítőnek érzem magam, hogy a fejlődési utadon irányokat mutassak és Te eldönthesd, megérezd merre tovább.

" Minden változás a megértéssel kezdődik, és az elhatározás megszületésével indul útjára. Az elhatározás tőlünk függ."

A húszas éveim közepén kezdtem az önismeret útjára lépni. Louise L. Hay: Éld az életed című könyve sokat segített a kezdeti lépésekben. Ekkor kezdett el derengeni, hogy az én egyik feladatom, segíteni az embereknek. Akkor még nem tudtam hogyan, így először egy reflexológus tanfolyamot végeztem el, majd ezt követte a svéd-, sport-, szék- , thai masszázsok. Ahogy egyre jobban belemélyedtem az adás örömébe elkezdtem más irányból is közelíteni a témához és elvégeztem Domján László Agykontrolltanfolyamát, majd Kövesi Péternél a tradicionális Reiki I., II., mesteri -t, ahol univerzális energiákkal kezdtem el ismerkedni.


       2011-ben Sri Vijaya Anandnál Kaya Kalp jógaoktatói képzésben vettem részt és jógaoktató lettem. Ezen belül légzéstechnikákkal, csakra terápiával, ájurvédával is megismerkedtem. És ezen időszak alatt talált meg a hangtál. A fejlődésem pedig egy új irányba, a hangtálak felé vezérelt. Kalmár Andreától tanultam meg a tálakkal való kezelést. 

    2016-ban egy videó világított rá, hogy mennyire fontos, hogy a nők foglalkozzanak a nőiségükkel, a méhükkel, hogy elfogadják ezt a női minőséget amibe most születtek. Az élet úgy hozta, hogy Tar Teréz Elina nőiséggel kapcsolatos programjain, oldásain többször tartottam hangfürdőket.

2017-ben kezdtem el foglalkozni a ringatással (holistic pulsing) és 2019-ben a metamorf masszázzsal.

2020. január, a Rendező megint nagyot alkotott J, mert egy fantasztikus nőgyógyász mellé kerülhettem asszisztensnek. Igaz nyugati orvos, mégis a meglátásai, a nőkhöz, anyákhoz való hozzáállása nagyon is ősi. Ő dr. Ujvári Attila, szülész-nőgyógyász-onkológus, a császárszülés megálmodója.

Számomra fontos a Test-Lélek-Szellem egysége, egyensúlya. Ehhez keressük a számodra megfelelő rezgéseket.

Én is vallom, hogy nem lehetsz beteg anélkül, hogy valamilyen szinten ne magad okozd a betegségedet, és abban a pillanatban javulni fog az állapotod, amint úgy döntesz. 

Járom az utam, tapasztalok, tanulok, fejlődök, botladozom, elesek, felállok...


Kívánok csodás megéléseket, felismeréseket az életedben!


Köszönöm, hogy itt vagy!

SprokAndrea

E-mail: sprokandrea.rezgesek@gmail.com

Mobil: +36 70 978 00 22

Cím: Budapest, III. kerület, Vályog u. 9.

Facebook: Rezgések