Magamról

    Már óvodás koromban úgy gondoltam, hogy minket, embereket valaki felülről, mint egy játék katonát rakosgat ide-oda. Nem is gondoltam rosszul :-). Hiszem, Ő mindenütt ott van és segít, ha úgy érezzük, minden ellenünk támadt, akkor is az annak a jele, hogy veled van és segít, erősít.

Most már tudom, hogy nincs véletlen és mindennek megvan az oka.

    Volt néhány súlyosabb balesetem, melyek arra hívták fel a figyelmemet, hogy "rossz" irányba tartok, nem a feladatomnak megfelelő cél felé mentem volna. Mikor az első balesetemből szerencsésen felépültem, már gondoltam, hogy jó őrangyalom van, bár ekkor még csak 12 éves voltam. Majd a huszas éveim közepén egy újabb balesettel adták tudtomra, hogy még mindig nem a "megfelelő" útra léptem. Ebben az időben kezdtem az önismeret útjára lépni. Louise L. Hay: Éld az életed című könyve sokat segített a kezdeti lépésekben. Ekkor kezdett el derengeni, hogy az én egyik feladatom, segíteni az embereknek. Akkor még nem tudtam hogyan, így először egy reflexológus tanfolyamot végeztem el, majd ezt követte a svéd-, sport-, szék- , thai masszázsok. Ahogy egyre jobban belemélyedtem az adás örömébe elkezdtem más irányból is közelíteni a témához és elvégeztem Domján László Agykontroll tanfolyamát, majd Kövesi Péternél a tradicionális Reiki I., II., mesteri -t, ahol univerzális energiákkal kezdtem el ismerkedni. A reiki az energetikai kezlések közé tartozik, ahol nem az én belső energiámat használom fel a kezelés során, hanem az univerzumból jön.


     A második komolyabb balesetem után kiléptem a munkahelyemről és elkezdtem csak a masszírozással foglalkozni. Még nem volt itt az ideje :-). Megcsináltattam a névjegykártyáim és másnap állásajánlatot kaptam. Ebben az időben találkoztam a jógával, az Esszénusokkal, hogy csak a fontosabbakat említsem.

  2011-ben Sri Vijaya Anandnál Kaya Kalp jógaoktatói képzésben vettem részt és jógaoktató lettem. Ezen belül légzéstechnikákkal, csakra terápiával, ájurvédával is megismerkedtem. És ezen időszak alatt talált meg a hangtál. A fejlődésem pedig egy új irányba, a hangtálak felé vezérelt. Kalmár Andreától tanultam meg a tálakkal való kezelést. Itt a tálak és az ütő által keltett rezgések hozzák a teljes ellazulást, ahogy a testen végig vezetem. A hangtálakkal való munka segíti az embert, hogy a foglalkozásokon könnyebben ellazuljon, és a logikus oldalát elengedve, a megérzések, érzések irányába induljon.

   2015. végén hoztam egy döntés, hogy a nőiségemmel foglalkoznom kell. Majd egy videó is rávilágított, hogy a nőknek mennyire fontos a méhükkel kapcsolatot tartani, mert mint egy kehely, begyűjti a körülötte lévő energiákat és a havi ciklus hivatott segíteni kitisztítani a felesleget a szervezetből, de a sok szennyeződés, ami amúgy is a szervezetünkben van, nagyon megnehezíti, mondhatni meggátolja feladatát. Most már ezt is feladatomnak érzem, hogy felhívjam a figyelmet ak fontos szerepére a világban. Tar Teréz Elina nőiséggel kapcsolatos programjain, oldásain többször tartottam hangfürdőket.

  Ma már tudom, hogy nincs jó vagy rossz, és egy a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, szeretetben éljünk magunkkal és az egész Világgal 

SprokAndrea

E-mail: info@rezgesek.hu

Mobil: +36 70 978 00 22

Cím: Budapest, III. kerület, Vályog u. 9.

Facebook: Rezgések
Köszönöm, hogy itt vagy!